Voor ondernemers

Hidden Deals is dé manier om potentiële klanten die zich in de omgeving bevinden op elk moment naar jouw zaak te trekken. Met Hidden Deals stuur je eenvoudig aanbiedingen en acties naar Hidden Deals gebruikers die binnen een straal van 20 meter van jouw gelegenheid zijn. Wanneer je deze deals stuurt, hoe lang de deals gelden en hoeveel mensen er gebruik van mogen maken, bepaal je helemaal zelf. En dat kan je zelf gemakkelijk en 24/7 regelen.

Hoe het werkt?
In het speciale Hidden Deal portaal voor ondernemers, kun je eenvoudig een deal aanmaken. Zodra een Hidden Deal-gebruiker zich in de omgeving van jouw onderneming bevindt, krijgt hij automatisch een melding van de actie op zijn telefoon. Voor elke deal kun je aangeven hoeveel mensen de deal mogen claimen. Zo houd je zelf de controle over jouw aanbiedingen.

Het portaal is 24 uur per dag beschikbaar. Is er een rustig moment in je zaak en kan je op dat moment meer klanten gebruiken? Maak eens deal aan, kijk wat er gebeurt en zodra de mensen binnenstromen… kun jij de deal weer eenvoudig uitzetten. Voor een vast bedrag per jaar heb je 24/7 toegang tot het portaal en kun je elke dag één deal aanmaken!

Aan de slag met Hidden Deals? Vul het onderstaande formulier in en wij geven vrijblijvend het informatiepakket.


Ontvang het laatste nieuws van Hidden Deals in je mailbox

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen omtrent de app of deelnemende locaties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Top